Čas činů

19.04.2020 08:54
Už nelze déle zůstávat jen u slov. Dostala jsem nový úkol, který mi zabere jistě několik měsíců. Obnáší to pouze stručná občasná sdělení skrze články a jinak život v ústraní. Mými stálými společníky budou krystaly, les a průvodce z 19.dimenze, Admitar.

Pole už je jednak slovními sděleními přesycené, druhak energie nás všechny jistě ponoukají k tomu vybrat si cokoliv z našeho způsobu života a začít to dělat jinak.

Konkrétně se nemůžeme divit, proč například klesá obecně sledovanost většiny videí na YouTube, neboť sama za sebe vnímám jakousi nepotřebu sledovat pořady či seriály.

Není to tím, že by lidi ztratili zájem o práci na sobě, naopak tam vnímám tu snahu, která se ovšem rozhodla jít vnitřnější cestou. Takže když už jsme u pořadů, pustím si třeba jedno video za měsíc. Rovněž upadá zájem o příliš dlouhá sdělení a i videa. Hodina je tak maximum, abych zkoukla nebo odposlouchala díl najednou.

Proč? Pole informační je už přesycené, zatím vnějškově, nyní nastal čas činů, čas zvnitřnění těchto informací. 

Admitar nyní připojí:
Milovaní, podstatné už víte. Vše důležité naleznete v sobě, v tichu. My máme již jen to málo nového přinést a to, co bylo nové "včera" už je TADY a TEĎ.
Učte se žít v radosti a úctě. Na to ovšem potřebujete odpojit zhoubné parametry obecné lidské povahy. Ne tak, že si budete hanět, vyčítat, to není cesta lásky ale strachu. Pozorujte, prociťte a propusťte, s pochopením a pokorou. 5P. S tím se dostaví přeměna a posun. Takže výsledek 7P :)

Ať už vás napadne cokoliv, že byste se toho i rádi zbavili, a tím se osvobodili, nastavte si to tak, abyste se v tom cítili dobře a motivovaně. Pak půjde o poznání lépe zbavit se návyků.

Víte, že nefunguje poručíme větru dešti. Pak se stejnou milostí "žít a nechat žít" jednejte se sebou i druhými. Taktéž nemůže pokračovat princip obětí, diktatury či vězení. Ale budiž, zůstaň si v ulitě ten, komu to vyhovuje a dokud mu to vyhovuje. 

Můj kanál/loď ve vtělení člověka občas zjišťuje tyto potřeby blízkých lidí z kruhu přátel či rodiny. Jednoduše, rozhovorem, otázkou. Jak se vede? Máš novinky? Změna se stala heslem tohoto času. Když vidí, že někomu vyhovuje zůstávat v té ulitě, nechá to být, za nějaký ten týden se zeptá zas. To je ta péče, zájem. Mezitím naplňuje vlastní duševní potřeby, neboť se mohou silně lišit od potřeb většiny. Tolik k ošetření toho, co potřebujete jako lidé odpojit citlivě a přitom si zachovat lidskost, s Vašemi pocity a city, náladami, s Vašemi autentickými aha-zážitky.