Jak poodstoupit z pomluv a souzení

27.02.2019 11:56

Hojně se píše, že se nemá soudit, vždyť to brání energiím volně proudit, omezuje to v duchovním růstu. Jak to uchopit v praxi? Ani mi tolik nesejde na tom, jestli se vzdám souzení a posuzování, abych byla nějak duchovně na výši, ovšem je mi dáván aparát, skrze který mám ty energie podporovat a jiné nechat odeznít. Proto hledám neutrální stanovisko, co nejméně zkreslené, ono zkreslené bude vždy, jak se něco pokusím uchopit. Neboť to nejlépe nechá působit energii záměru.

Jestliže mám jít cestou svobodné vůle, lásky, pak nejde zalézt do škatulek, kde se pomlouvá a soudí něco.

Chytnu nyní tu větev informačního toku za její potenciál a "zderivuju ho", vidím, že mi vypadávají samé nuly, takže konstantně se něco toho samého soudícího informačního toku (konstanta) - nula od nuly pojde. :-), řeknu, že jeho pravdivostní hodnota je nula = lež. A sám odezní.

Na jisté soudy, co a jak bylo s Galaktickou Federací Světla - píše-li o ní člověk zaměřený na války, konspirace, paranoidní strachy, nikdy z toho nevyleze obsah svobody a míru. Prostě obsah informace je zbarvený, zkreslený tím, kdo informaci vytvořil.

Ihned se mi nahrává k tomu příběh proroka Mohameda, který měl provádět zlé činy, ovšem záměr zcela změnil důsledky. Ukázalo se, že jeho kroky vedly k zamezení toho většího zla a jednal v zájmu chránit. Schválně zmiňuji právě Mohameda, aby ti z Vás, kteří sledují stále politiku se zanícením, kdy se bojíte uprchlíků a všechno kolem muslimů, koránu je přeci fuj - kolik z Vás cítí nyní nějaké napětí uvnitř sebe? Nedůvěru či odpor. Kolik z Vás takových bude? No, nemám úplně odhad, jestli jste více naklonění vidět svět v lepším světle a již tímto rozhodnutím - vidět svět a lidi v něm v lepším světle, to vše vylepšovat. Nebo to chcete vidět černě, raději hůř, než abyste se vystavili možným nebezpečím, která opět vznikají uprostřed všech těch soudů. Protože politicky vše související s islámem je špatné... atd, pořád se tak budete točit v kruhu.

Rozhodněme se pro lepší, však není důvod, proč si to lepší nevolit! Pohlížejme na sebe navzájem jako na přátele nebo neutrální společníky, a že i to zdánlivě hrající proti nám je vlastně ve prospěch všeho v konečném důsledku. Avšak v dané lineární časové rovině tomu obvykle člověk nerozumí. Že to zdánlivě hrající proti nám nemá být původcem našich paranoií a vzniku myšlenek na války nebo konspirací.

Konspirací bylo dost, další nepotřebujeme. Energeticky je výhodnější vypnout televizi a přestat se tématy politiky zabývat, než vytvářet konspirace s podprahovou touhou z tohoto marastu uniknout.

A projevilo se to u mě na osobní úrovni například, že se mi nechce do kina na filmy s bojovnou tématikou, jdu se bavit, tak si vyberu film, u kterého se jenom uvolním, nemyslím a jen tak se tlemím. :-D

Vybírejte si ty energie a informace lepších ladění. Ve Vás je něco o dost příjemnějšího než programy starých obětí a dějin, které vlastně ani nemáte v lásce...Pak zjistíte něco překrásného. Budete sebe i vše kolem a ve Vás milovat stále víc, začne Vám vadit, pokud se vyskytne v hledáčku souzení a pomluv to nebo ten/ta, které máte tolik rádi! Abyste lásce nehaněli a neshazovali její hodnotu, hodnotu dnešních vztahů byste tímto uzdravili, s nadšením se pomluvám a soudům vyhnete.

:-*