Jak si udělat čas pro regeneraci

08.02.2016 03:03

Vítejte,

dnes se podělím o další kapitolu z mého světa...tělo je velmi inteligentní samo o sobě. DNA to ví, dokonce se umí sama přepisovat...odkud dostává instrukce? Z našeho přijímače a vysílače. Z mozku...tedy spíše z uloženého vědomí v něm, ale tomu vědomí nestačí jenom ohraničená část těla. Má zóny, má obaly. Rozplývá se do neurčita, pokud se nese se záměrem jít za hranice hmoty. Prvně z hlavy to přejde do jádra srdce, kde se dotkne zářivého bodu (fyzik si to může nazvat singularitou, co skýtá otevření nekonečného množství možností z multidimenzionálních světů...) a tento se pak otevře například na krystalické město nebo světelné archandělské osazenstvo, mračno fotonů letící věčností atakdále, dle toho, co nám je vnitřně nejbližší.

Při této cestě se pak vědomí přesune, rozšíří i do těchto světů. Provádím to záměrně, jako třeba dnes...pociťuji to jako jemné lechtání na povrchu kůže, statická elektřina a husí kůže a průtoky se střídavým tlakem na temeni hlavy, jsou to něco jako pulsy. TYTO mají plně čistící funkci na programy, které zatěžují nervovou soustavu a komplikují procesy buněčné výživy. Při začínajícím zánětu (od dásní či dalších věcí, co se mi ani nedějí...) se nechám tímto prosvítit, vyrobím si myslí tyto pulzy, protože se na ně (extaticky) těším :D ---toto je příklad rychlého propojení hlava-srdce (mysl-obraz-emoce). Další propojení se vztahuje na energetických úrovní mezi duchovním a materiálním světem. Pak už stačí se takto vylaďovat a nabíjet a měnit si informace s tím, co si vybereme pro nás za dobré, jak nám je libo. Je to oslava života. Oslava ducha.

Dnes mimochodem mě již jednou příchozí do krystalové meditace oslovil, podává mi laser, pak pravím: Dáváte mi zbraň? On: Jste nebezpečná.

Jenže o tohle mi nejde. Nijak mě to právě neoslovilo. Ehm, chci říct, že nemám zapotřebí být ...nebezpečná, jak to řekl. Možná ale dávku nebezpečnosti v sobě skrývám z důvodu, abych tím mohla chránit ty, kteří se chránit nemohou. Ale to je vše.

Jak sebe oslavit, vlastního ducha? Uvidíte, jak si bude každičká buňka na povel Vaší excitované DNA tímto světlem radostně prozpěvovat..vibrace vyživují totiž hned dvakrát. Jednou jsou iniciací, startem a spouštěčem procesů, pak se usměrňuje a ukotvuje, tvoří se nová realita a s tím nové působení a výživa je směrována tak, jak je potřeba. Napište si, čím chcete být a jací chcete být a přitom se neomezujte na to, zda je to uskutečnitelné nebo není. Prostě definujte a pak vyslovte a prožijte vlastní přání alespoň v co nejpodrobnější představě. Budete pak chtít docílit této představy, že každý okamžik zatoužíte sladit s představou toho, jak jste sebe definovali a sebe oslavili. A změní se vše. Zpočátku pomaleji či neznatelně a pak se to urychlí a střídá se období ticha s obdobím aktivity. Hodně štěstí :)