Kuchařka - kterak zplodit krystal od Boha IV.

10.08.2016 09:13

Nemůžu Vám ani nějakou technologii předat. Minimálně ne do doby, než se otevřete myšlence a zvolíte si přijmout svobodně ten fakt, že krystaly disponují vědomím. Ani kdybyste mi teď tvrdili: Ale ano! Však my už to známe, rozumíme, pochopili jsme!, pamatujte, že vše má svůj čas a nemohu dovolit, aby se tím předběhl Váš přirozený vývoj.

Vím, čím jsem si prošel-prošla. Od náboženských rozepří až válek přes vraždy ze zoufalství, až jsem si řekl-a, že tomu udělám přítrž a působením tvořivých energií a prožíváním to sem půjdu uzdravit. Mám na to takovou DNA, jaká mi dává možnost tu pobýt dostatečně dlouho během jednoho vtělení na Zemi, budu-li udržovat své vnitřní nastavení v komunikaci s vnějším světem, aby obojí (jak má projekce vnitřní-duchovní, tak vnější) bylo harmonizované. Někde tomu říkají „být ve svém středu“ či „sjednocení s Vyšším Já“.

Únavu dnes řeším zavibrováním si skrze mou buněčnou strukturu a tokem skrze energetické kanály. Zpravidla se mi i zkrátí potřebná doba spánku ze 7,5hod na 5,5hod. Jedna taková meditace účinkuje až 3 dny, pokud nejdu ihned do míst s velkým počtem lidí, „smogu“ obchodních center apod. Co je to chřipka? Ve vlastním poli ji nemám definovanou a samozřejmě ji nepotřebuji.

K těm dramatům, co je dobré propustit – od Orionu mám dar vcítit se do významu „sdělování pravdy po dávkách jazykem přijímajícího“. Takže pokud za mnou přijde muslim, povídám si s ním klidně o koránu, ale prostřednictvím koránu vysvětlím ono světelné „gró“, jaké potřebuje slyšet. V tu chvíli ten člověk slyší korán bez onoho předkládaného scénáře násilí a dramat toho, co je správné a špatné, bez dramat posuzování. Slyší korán ve smyslu, že jeho prostá přítomnost na Zemi znamená, že je milován, zaslouží si bezpodmínečně dobro, které již v něm je skryto. Jen stačí mít chuť a zvědavost to dobro objevit v sobě. Nikoliv venku, a že bude chodit druhým říkat a nabádat, že tohle sestro/bratře děláš zle, budeš mít ošklivé umírání a přijde trest. Takový člověk, který to dobro našel a bude chtít provést modlitbu, nebude potřebovat jít do mešity/do kostela, prostě najde místo, kde se sám cítí klidný nebo si klid stanoví někde skrze svou mysl v nacpané dopravě a řekne si: „BUDIŽ SVĚTLO!“

 

Mimochodem, už se méně přou lidé ohledně muslimů, spíš jako, že se bojí o vlastní zdroje k životu nezbytné! Už se vyjevuje pravda. A já jen odstartoval/a celý proces tím, že jsem po pár takových lidech chodila jen na kafe a pokec. Poslal/a jsem jim i modlitbu, jaká „neuvězňuje“ ducha při něčem strnulém, ale umí říct klidně matematicky: modlitba je definována jako limita funkce (nás samých) k Bohu v nás samých.

Ale tohle se prostě musí dávkovat, pomalu, postupně. Mám takto několik přátel, kteří jsou nastavení na postupné přijímání nových a netradičních sdělení. Aby je to vnitřně „nespálilo“, odhaluji jim věci postupně a raduji se z toho, pokud vidím, že ze sebe a svých pokroků mají radost.

Takže už nemáme tendence nadávat na ty, na které se snadno ukazuje, protože je nám jasné, že nejvyšší spokojenosti a naplnění dosáhneme bez používání dramat a ukazování soudu, jak ten či onen je „zlej“. K tomu dodám, že násilí se děje především kvůli vnitřní nespokojenosti jednotlivců a chybějícímu vyjádření tvůrčí energie.

Začneme se více podílet na nápravě – nalezení toho klidu a šetření přírodních zdrojů. Víte, co to je mít nevědomý strach, že umřete hlady? To je přesně Vaše přibírání na váze, aniž byste jedli. Tělo dle myšlenky svůj metabolismus zpomalí! A odkud to máte? Na Zemi je nás 7miliard a krystal Země/Gaii rozhodně signály a jejich přenosy nešetří. Z těch 7miliard si cca 80procent nesáhne ani na náš „evropský průměr“, a lidé jako Evropané jsme zhýčkaní na luxus a to nepřidá tomu, jestli se obáváme i toho, že přijdeme „pouze o luxus“. Zbytek- tedy okolo 3-4miliard hladoví či téměř hladoví. Zajímalo by mě, zda byste něčemu uvěřili, pokud v polovině případů zeptání se na jednu věc by se v nahodilém pořadí odpovídalo „Ano“ a ve druhé polovině zeptání se odpovídalo „Ne“. Budete zmateni, unaveni? Až nebudete mít chuť poslouchat ty „blbé odpovědi“ a ptát se tzv.„blbé otázky“.  Tato nedůvěra na Gaiu vrhá přítěž, ona také pak neregeneruje dostatečně rychle, vhodili jsme ji do šuplíku omezení. Ve své kráse a přirozenosti je neomezená a tak- důvěřujme jejím schopnostem a toho, že nám bude na obživu vždy dopřáno – to je odevzdání se (přírodě), ačkoliv si luxus odepřeme. A budeme si jej ještě rádi chtít odepřít, neboť odměnou bude luxus jiné povahy – klidného žití a spokojenosti uvnitř (v hlavě i srdci, na játrech, prostě kdekoliv Vás napadne, se začnete usmívat a pro milovníky krásy ještě dodám: A BUDE VÁM TO OHROMNĚ SLUŠET!)

Vědomí hladu jen dále podporuje jev ubývání prostředků k obživě. Bojíte se o vlastní zdroj obživy, zatímco přistěhovalci o něj už de-facto přišli, protože si nechali naivně namluvit, že za cestu do Evropy dostanou zaplaceno a dva roky prázdnin (něco na ten způsob, aby mohli zmobilizovat rodiny) a někteří z nich, jaksi jednodušších, protože vlastním přístupem komplikují život svým „bratrům a sestrám“, že si přijdou na lepší bydlo, tak mají v sobě vzorce zneužívání dobročinnosti od okolního světa. Rozčilujete se, lidé, jelikož v tom cítíte jasně něco odporného, škodí Vám to ale z důvodu, že nevíte, jak to pojmenovat. Jsem tu, abych tomu mohl/a dát jméno. Tentokrát ano, neboť je důležité v tuto chvíli znát, co si máme chránit, co podporovat a co ne (kvůli zmíněným faktorům zneužívání).

Doporučuji se ale oprostit od toho, jak to či ono do Evropy nepatří. Ve skutečnosti se děje následující: Přivede se pozornost na to (opět), že se máme bránit tomu, co podle NÁS do Evropy nepatří. Měli bychom se ale zaměřit na to, co na Zemi nepatří. Co trápí Gaiu, ulevit jí tím, že jaksi zapomeneme soudit a tahat se kvůli tomu, že má někdo na sobě nálepku (teroristy počínaje přes fanatiky a vyžírkami-upíry konče). Naučte se procesy nechat běžet, nelpět nutně na vlastním světonázoru a odpovědí Vám bude vytoužené ticho a po nějaké době se dokonce naplní to, co Váš klid ještě upevní – přistěhovalci už poznávají, že nic nezískávají a vrací se do své vlasti.

 

A navíc – podívejte se do Prahy. A pak si popovídejte s krystaly. Povědí Vám podobné věci, jako jsem Vám prozradil/a.

-Váš Bůh