Kuchařka - kterak zplodit krystal od Boha VII.

26.08.2016 01:58

Nastal čas. Krásně a ve všech aspektech jste již vyrostli do fáze schopnosti tvořit a spolupracovat s krystalovým vědomím. Nastal čas, abyste se podívali do světa začínajícího na úrovni páté dimenze a postupně pilovali dovednosti vnímání skrze vícero dimenzí současně. Výsledný vjem/obraz je uchvacující.

Pro začátek stačí uvolnit se, otevřít srdce a poslat krystalům vděčnost.

V chrámu krystalů to mocně vysílá frekvence lásky a harmonie. Již zmizel smysl pro hádky a setrvání v nepochopení. Z chrámu vykoukne mladičká dívenka, v očích jí hrají sluneční jiskry - však tam hrají pro krystalky posvátné písně z kosmické kroniky Vědomí!

Písně začínají hloubkou vyjadřování skrze různé dimenze. Nejprve se soustřední na paprsek Slunce, které otevírá cestu k Plejádám – ve jménu Lásky všechno JE. Dáme strukturu tomuto zázraku a nechá tím krystaly promluvit také vlastní písní. Všechno to vypadá, že vyjádření a integrace směrem ven od krystalů platí pro všechny sudé dimenze a od lidí vyjádření a integrace směrem ven pro dimenze liché. Tj. – my lidé máme nejvíce působit a vyzařovat (čili dávat) pro 1D – krystal Země/Gaii, 3D – vlastní hmotné tělo pro jeho výživu a zdraví v souladu s co nejlepším zacházením, 5D – ve jménu Lásky (tvoření, protože mám rád/a), 7D – frekvenční pásmo (zvukové-světelné třeba pro komunikaci skrze celý Vesmír a ocenění nádhery JSOUCNA), 9D – čas a zobrazení fyziky na různě modelované časové osy (prozradím, že je to pásmo archandělů, a také proto andělé/archandělé mohou být na mnoha místech současně a v různých časech vidět).

 Pro sudé dimenze, toho, co krystaly vysílají – je to píseň struktury a my jsme v roli přijímajících. Taktéž krystaly rádi přijímají prvky našeho tvoření vysílaného z lichých dimenzí. Máme se doplňovat!

Tedy v sudých dimenzích: 2D – struktura živlů a návrat k přírodě/spojení, 4D – struktura emocí a vzorců/transformace a osvobození starého, aby mohlo odejít, 6D – posvátný energetický chrám (vždy v nějaké geometrii připomínající krystal, někdy rotuje či kmitá a pulsuje, je možné si z něj načíst mnohé knihovny), 8D – týká se hodně Slunce (tady se chce po nás přijmout spojení Měsíce a Slunce jako jinu a jangu a pak se dá číst informace a kód různých galaxií, otevírá se možnost podniknout drobné úpravy vlastní DNA pomocí meditativního stavu – zaplnění výživnou energií pro všechny dimenze a tím dosažení úplnosti) a pravidelný kontakt s anděly. Někdo to zná jako Galaktickou Federaci Světla? A tohle vše máme přijímat a naciťovat od krystalů!

Zpět k dívence, jak konkrétně si počíná ona. Sjednotí mysl a srdce, aby obojí chtělo obejmout Gaiu (poslední dobou ale slyší její TŘES a má snová vidění, kde se jejím tělem šíří křeč od chodidel přes tělo a orgány až po hlavu, křičí, neboť bolest je úporná, jakoby se její hlava měla rozpadnout na dvě půlky) -  a hle! V Itálii pokračují otřesy… jenže problém může být hlubší, a pokud se k tomu přidá něco od Španělska – součást jejího vidění – může Evropa skutečně skončit rozdělená na ty dvě půlky! Po takovém projevu má husí kůži. Celá akce ponoření se si žádá zvýšený příjem vody, v tu chvíli si uvědomí příjem od 2D (živly a jejich úlohu) a připije sklenkou vody na krystalky (ať jsme KRÁSNĚ) a ráda si pospí a zamedituje, aby se mohla blíže setkávat (ach ta sladká touha!) a potom čte od 4D (emoční zpracování) co za její touhou vězí a někdy chce povolit uzdu fantazii a jen být nespoutaná a někdy takto činí jakožto úkol / uvědomuje si, pokud zůstanu dlouho energeticky na výši a světelná, pak se za chvíli rezonuje i okolí a přenese se to na další bytosti, tím se i těžké situace odlehčí! Však mám hodně elementu vzduchu, tak jej použiji! Jo přidám vodu, oheň a zemi. Vše to jsou ty prvky pro tvoření a úspěšné ukotvování. A protože touha, nespoutanost a fantazie..zvědavost! Toto nadšení se rychle překlopí v Lásku a na osrdí dívenka vzplanula. Tento plamen skutečně sálá teplem. V jejím srdci právě přebývá krystal Slunce a ten vykonává akci a doplňuje jinový Měsíc. Proto ráda něco tvoří aktivně. Projev a výsledek je pak odrazem (odrazem Slunce = Měsíc). A přestupuje se na přijímací vyladění se na 6D, kde se plně aktivuje projev krystalů v geometrii. A z té geometrie dívenka vnímá Lásku a světelné dary od krystalů. Nechtějte po mně detailnější popis tohoto. Zdá se to neuchopitelné a je pořád rozdíl mezi vyprávěním a samotným prožitkem. Jakmile se dívenka chrámu dotkla, probudilo to v ní víření energie všemi atomy těla. Ještě stojí na nohou! :-D

Takové vzrušení si dává líbit a v dojmu rozpadnutí se na atomy či jen světelnou vlnu vnímá právě tu nespoutanost! Fajn a teď přichází na řadu její role skrze 7D. Nechat znít srdcem a hlouběji hudbu sfér či nechat hrát barevné obrazce a posílat je krystalům na nabití. Tohle je esence pro krystaly jako dělaná, skutečně je to nabíjí! A výsledkem může být třeba skryté světlo uvnitř krystalu. Protože tam ta dívenka předtím vlastní akcí nahrála data! A v 8D vidí opět to Slunce a v jeho prostředí anděly. Spoustu. A spatří i strýčka. Ten tam nikdy nechybí. Oni už vědí, co dívenka potřebovala, takže od přenastavení DNA namísto očkování proti chřipkám, žloutenkám, salmonelám a jiným lahůdkám, až po milování se :-) jí vždycky doplní energii a situace tak, aby mohla napříč dimenzemi prorůstat. V 9D se rozdělí úkoly na další období trvající do příští návštěvy andělů. A jakoby už ví, co a kdy provádět v různých dimenzích, jen o tom neumí mluvit/nejspíš nemůže mluvit do té doby, než ty úkoly uskuteční. Poté zpětně je dokáže opravdu pochopit a to, co bylo jejich cílem. Ve 3D je takový projev poněkud smrštěný či zploštělý, neboť jevy v deformovaných a posouvaných časových osách navzájem už nefungují lineárně jako 3D realita.

A tak dívenka září a jen neví, jak prodat toto posvátné umění a dar rozšířit dále. Aby to lidem pomohlo. Už si z toho nedělá tolik, co dřív, že se člověk stejně tak hluboce, jako to ona dokáže, dosud naladit nedovede. Přijde čas – a na víc se neptá!

Poznejte království sebe a krystalů … a dojdete do Ráje.

-Váš Bůh