Kuchařka - kterak zplodit krystal od Boha VIII.

31.08.2016 20:56

Něco Vám opět povím o Vás – máte rádi superlativy! Nejlepší, největší, nejvýkonnější. K tomu největší – a budu promlouvat zase ve vztahu ke krystalům – ne vždy největší znamená k použití takovému, jaké požadujete. Největší může znamenat řadu komplikací, kdy současná Vámi uchopitelná fyzika neumí s krystalem zacházet. A tak se nenaplní požadavky, co se kvality týče. Nastínil/a jsem úvod do fyziky jiných dimenzí proto, abych ve Vás probudil/a smysl pro jiný vhled a rozdílné principy vědeckého zkoumání.

V šedesátých letech 20. století jste jásali nadšením z krystalků průměru pár milimetrů a několik málo centimetrů dlouhých. Nyní se ve světě hledá a pachtí obecně po krystalech, jakými byste sotva obejmuli palci a prostředníčky vašich rukou, dáte-li je k sobě, jejich obvod. No a na délku mají minimálně čtvrt metru! Byl/a jsem tam, abych skrze dívenku ocenil/a úžasného a dech beroucího krystalového drobínka v porovnání s „obřím“ krystalem.

Dalším úskalím může být Vaše zdánlivá nenasytnost po různorodosti a po změnách – současně se změn obáváte a to brzdí Váš rozvoj. Nejste zatím ochotni slevit a honíte se pořád za něčím lepším. Ve Vašem pojetí a chápání zde ale nastává přesycení a náhlá ztráta zájmu! A co bylo včera super-hyper, je dneska všední, fádní nebo nudné.

Tento jev je však projev cyklického chování přírody samotné. A tak nechte přejít období všednosti a tzv. nudy, abyste nasbírali energii na další období posunů a růstu. Inspirace v prostoru prázdna přichází.

Na to pro Vás nakousnu téma jednou větou: Vzorkování a časovaná kvantová data nahrávaná do pole krystalu! Více porozumíte z obrazů, jež jsem nechal projevovat skrze citlivost a lásku dívenky, neboť z těchto dat plyne inspirace pro malířskou tvorbu zde ve fotogalerii.

Hodně požehnání ve Vaší relaxaci!

-Váš Bůh