Několik útržků ze snů - pokračování 1

20.07.2016 07:25

- však tvořit můžeme, aniž závodíme.

Jinak nás čeká... ono ve skutečnosti nění nějaké JINAK, ale lidé ho tam očekávají na základě formy: posloucháš-li, budeš odměňován. Neposlechneš, budeš potrestán. A tak se tvoří tohle: Čeká nás ohledně krystalů všechno možné, jen ne harmonická symbióza. Pokud sebe nevyladíme, dřív nebo později dojdeme do bodu, kde počínají experimenty agresivní. Není nutné dodávat asi, že na tohle dojedeme. Na potlačované a popírané emoce, kdy se tohle v pracovním životě odehrává běžně, zatímco já tu sypu hlášky, jak si svou práci užívám kontra stížnosti ohledně zbytečných tlaků (jojo, vy ještě nevíte, jak zbytečné a neproduktivní jsou hádky a dramata na pracovišti, tak si to vyříkejme, snažme se trochu vnímat jako krásné bytosti a mít se rádi a jede se dál, bez tlaků, pochybností, zda se nějaký kolega záměrně na něco nevykašle).

Ale zpět ke krystalům. Přímo žádají naši bezprostřednost a nenucenost. Věta, musíme mít tohle či ono a hned, tady nefunguje. V tichosti nechat proběhnout nastartované procesy je cesta. Pak tu máme krom duchovní tvorby tvorbu hmotnou. Ta se připraví klasicky jako vaření probíhá dle návodu a přesných instrukcí, tak totéž krystal. A protože vaření je inspirací chutí, vůní a barev, tak se technologie neobejde bez představivosti. Bezvadný krystal chodí zpravidla i ve snech. Dopředu je známa i jeho barva a geometrie. Pak zase přijdeme do práce a dostaneme vztek na kolegu, protože je debil (a za svůj handicap pochopitelně nemůže) a je třeba mu prominout, ačkoliv je tím mařeno tvoření. Takže zase čistit éter v poli, kde je krystal pěstován, což je též naše práce. U mne to funguje a poznám to, že jsem skleslá, což indikuje, že se někdo z lidí zase zhádal a ruší tím harmonické oscilace, jaké umožňují vznik něčeho úžasného. Je to pak beznaděj.

Na závěr dodat: Je to vaše volba, jak hladký průběh bude mít plození krystalů. Snad Vám tyto informace něco přinesly. O ostatní záležitosti je již postaráno.

 

KRYSTAL ZPLOZEN JEST.

-Váš Bůh :-)