O procesech, zpráva z Arcturu

11.03.2018 20:30

Hlásí se Arcturus. Nalaď se na proud slunečních částic, jako je Ti zvykem. Tento čas jsme Ti umožnili vhodné počasí. Tvé písmo je hodně ohnivé povahy, sklon vpravo, spěšné, datový tok mohutný a má nadále sílit. Informace a transformace působí a mění lidské vědomí jako o překot, stejně překotně spěchá Tvé písmo, když provádíš překlad světelného jazyka do pozemského. Ohnivá energie, transformační oheň zapaluje nejen lýtka, jak je lidově s nástupem jara na Zemi pověstné.

Rozpuk, a stejně jako adolescent mívá výkyvy nálad, i zde během posunu budou nastávat výkyvy od pole konstruktivního po negativní a naopak, aby se od určitého bodu zlomu mohlo namísto rozštěpení konat harmonizování pólů.

Ty musíš cestovat pořád a vlastně pořád jsi na cestě. Mezi póly, abys ukázala různé stupně, kde lze dojít k vyrovnání a že kolísání v dějích, procesech, je opět jen přirozenou součástí cesty. Jen nasávej světelný sluneční proud, svět není jen o kozách, jak zaznělo "děláte si kozy" z vedlejší místnosti.

Mediátore našich datových toků, parametry jsou završeny, nyní dál proplouvej časoprostorem. Prádlo bylo vypráno, nyní se suší. A tak fungují procesy cyklicky a po spirále. Procesy, jaké se odehrají v dalším opakování, přijdou jen v obměně. V základu jsou stejné, do procesu ovšem nově vstupují evoluční parametry, vylepšení, změny. Zapojuj se dál.