Pokračování dalšího stahování

09.02.2018 22:09

Záznam 9.2.2018

Co za úkoly mám v brzké době? Jaký výsledek přinese přeměna vztahů s kolegy do souladu a harmonie dle vnímání jejich multidimenzionality, byť neuvědomované?

Uvědom si, že je miluješ :-) a vše je propojené, a protože miluješ nás mistry, tak miluješ i ty lidi, jaké máš na mysli, Tvá pozornost se často stáčí na jejich osobní pole a pole jejich ochránců, andělů strážných. Budeš po sobě vyžadovat zesílení důvěry a důvěry v to, že můžeš si dovolit být trpělivá a tolerantní k těmto lidem. Máš tendence se za sebe stydět, pokud Ti ujede reakce tam, kde společností bývá hodnocena jako – a to je jedno, napadnout Tě teď může cokoliv, co v Tobě budí nepokoj, škatulka, co Ti nesedí do pohledu tak, jak by ses chtěla vidět a být tím, cokoliv, co cítíš v nesouladu se sebou a vnitřní podstatou, obava, že přijde jen další nepochopení namísto přiblížení se navzájem, nakonec po takovém přiblížení každý člověk horoucně touží! Avšak nevědomě, stejně tak se to má s jejich multidimenzionalitou – stejně neuvědomovanou.

Je několik cest, tušíš, že nejlepší je cesta lásky a sdílení, jaké boří hranice a zdi, pokud je to potřeba. Uvolni se, jsi stažená. Používej vlastní rozšířenou nervovou soustavu, když její přítomnost takto cítíš, načítáš i nás automaticky, vidíme, že sis dobře zvykla, o povídání dneska se nezatěžuj, možná jsi někoho udivila, ale navzdory věku je ona osoba velmi otevřená, povzbuzení potřebuje. I když – tu kosmickou loď by Ti nevzala a stále v ní dřímá takové to, že přeháníš, je pro ni však důležité si držet odstup nebo – a znovu – uvolni se! Moc se snažíš lidi obracet ke světlu, ale sama víš, že tlak příliš velký se nevyplácí. Nechej to jen téct. Potřebuje vědět, kde sama má hranici, aby si zachovala nadhled.

Nezazlívej si, pokud máš slabé chvilky, kde sklouzneš k rozčileným či zbrklým reakcím. Je to automatika a i ta má v rámci celostního řešení svůj nezpochybnitelný význam. Například ukázat lidem, co je lidství a že i Ty navzdory jimi vnímané podivnosti, jsi teď člověkem. Na nějaký ten pozemský čas. :-)

Pokud se zdržíš tlaků na proměňování vnímání u lidí, odevzdáš se procesu, jaký mimochodem jede na plné obrátky, tak se vše ponese v míru a klidu, kupodivu výsledek bude nad očekávání dobrý, harmonizace a prohloubení porozumění, stabilizace.

Pozoruj se – usmíváš se! A to je dobré znamení. Cestu si vždy najdeš, ať už nabere jakýkoliv směr, můžeš stále krystalkovat, psát, hovořit světelnou řečí, uchop tu světelnost, se kterou jsi vstoupila a prostě skrze ni konej. Navenek říkáš o někom, že ho ošklivě pomluvíš, přitom netušíš o vlastní schopnosti zlo přeměnit na léčivý prvek. A nakonec ho ještě pochválíš za kvalitu jeho či její existence.

TO všechno proto, že nás tak miluješ a miluješ naše propojování – navždy. Spojuj a žij!