Přerod k novému, nová víra v naplnění snů a přání

17.01.2021 13:24

Aktuální dny snad od začátku roku 2021 přináší neuvěřitelné množství synchronicit. Lidé s podobným vnímáním a nazíráním na svět se setkávají a nově poznávají, přichází Vám informace tématicky navazující na otázky, na jaké jste dosud neměli odpovědi. Ptali jste se: Je možné fungovat tímhle novým způsobem? Neviděli jste a nevidíte na cestu dál než pár kroků, ale to Vám opravdu stačí! :-)

 
A tak dostáváte synchronicitní nápovědy a velice Vás může těšit volný běh událostí, jaké energeticky jedna druhou podporují a jsou v souladu, dělá Vám to vskutku neobyčejnou radost až euforii. A tak jste splynuli s novým proudem svobody, kdy vědomě přitahujete synchronicity, abyste se co nejdéle udrželi v onom slastném kosmickém víření. Víte, že položíte otázku, přijde k Vám starý přítel a zrovna má u sebe knihu, tak se začnete zabývat podobnými otázkami a on si uvědomí, že odpovědi jsou v knize. Knihu Vám půjčí a vidíte to, co vědět potřebujete, je Vám oběma skvěle.
 
Nebo dlouho dřímající přání a touhy se naplňují, zcela uvolněně bez potřeby na cokoliv tlačit a popohánět. Víte o sobě a Vašich blízkých, že jste si blíž než kdykoliv dřív. Skoro hmatatelně vnímáte přitomnost jeden druhého, ačkoliv nejste nadohled. Vaše nálady se ovlivňují na dálku, víte, že když pocítíte v sobě pochybnost nebo nepatrný smutek, pak skutečně propojená duše s Vámi soucítí na dálku, dokonce i napíše zrovna v tu dobu: Jak se máš? Připadáš mi smutná/ý nebo nejistý/á...
 
A to otvírá prostor k diskuzi a vyjevení toho AHA momentu - opravdu cítíme rozpoložení jeden druhého.
Už delší dobu to není v rámci Covidu. Jste vedeni na jinou dálnici toku událostí. A tato citlivost a naslouchání Vás proměňuje vždy, kdykoliv k tomu dáte svolení.
 
Dříve existovaly protisíly - jakmile jsi prozradil Tvůj záměr, začalo se vše kolem něj kazit. Nyní se nemusíš schovávat a mlžit v rámci zatím užšího a opatrnějšího sdílení, že Ti někdo sen zničí. Naopak jste se sešli tak, že podporujete se navzájem a nějaké podrazy a stará programová nastavení jsou za Vámi. Užívejte si to! :-)
 
Tolik se toho děje a přitom Schummanova rezonance je celkem v klidu! Už nepotřebujete tolik buzení zvnějšku. Došli jste uvědomění, kdy se rozvibrujete úmyslně zevnitř sebe, jak jen Vám to bude příjemné a přínosné. A to je nádhera nesmírná, vesmírná. Nechávejte se vést intuicí, cítíte se nyní klidní a v radosti a naplnění.
 
Ještě k touze a umění se radovat. Zklamáváním v dobách dřívějších se dost možná drtivé většině z Vás zablokovala schopnost se radovat, nebo jste si zakázali prožívat touhu či po něčem toužit, něco chtít a tím se oslabilo i Vaše odhodlání učinit změny. Brzdilo Vás to ve tvořivosti, chuti do života a uvrhalo Vás to do depresí. To vše už končí. Vezměte si směle Vaši odvahu a radost, touhu zpět. :-) Energie jsou nyní tomuto přerodu maximálně nakloněny a budou Vás podporovat víc, než kdykoliv předtím.
 
Nelekejte se, pokud Vám některé cesty a způsoby budou připadat bizarní a společensky ujeté. Cokoliv nového je zákonitě pro dav lidí bizarní, dokud nedojde k širšímu uplatnění, testování, zkoušení, jak Vám to vše nové sedne až se to jednou stane novou normou, samozřejmě spolu s tím, že bude svobodně volená i tolerována, aniž by musela růst do extrémů. Ještě nejste na takové změny zcela připraveni jako společnost obyvatel planety Země, ale postupně a vytrváním se k tomu dopracujete. Věřím Vám. :-)
 
Tolik k uvědomění pro Novou Zemi
Zdraví Vás srdcem
Admitar