Příklad čtení Akáši - řešení strachů

28.02.2018 21:47

Záznam 28. 2. 2018

Opravdu chci zplodit potomka? Jak to mám skloubit a co všechno zařídit, abychom hlavně všichni byli dál zdraví (čímž mám na mysli i duševní stránku)? Teď se ještě bojím a cítím nepřipravenost, proto žádám o ujasnění informací a vedení. Mám své obavy řešit s mámou?

Opravdu oblétáváš svět, nešetříš se, ale patří to k tobě. Ty už jsi to zkoušela naciťovat několikrát i dříve, jak ti bude jako mámě. Ve tvých předchozích fyzických vtěleních, kdykoliv sis zvolila možnost stát se matkou, se zlou ses potkala. Jednou to byl amok a v nevědomosti jsi dítě zabila. Pak tě vyhnali z osady. Pak to zas bylo násilné oddělení od dítěte, protože tě uvěznili za něco, co jsi neudělala. Dítě se o sebe jako chudé nemělo jak postarat, bylo na všechno samo. Nakonec ses objevila v roli chlapce, jemuž se rodiče utopili, když byl malý. Ale v přírodě ses uživil. Ovšem, když byl někde výskyt lidí, cítíš se proto tak trochu jako štvaná zvěř a i kdyby ti lidé tvrdili, že to je přeci zábava, neuvěříš jim to, ty cítíš vyčerpanost.

Zpět ke tvé mámě a babičce a dál… nemají na tvé otázky odpověď. Už jsi to zkoušela u tchýně, která je ti vnitřně v pohledu na svět blíž, sice tam je pochopení, ale ne ta odpověď, co hledáš. A nikdo další už ti z lidí neumí lépe poradit. Ke tvé výchově, v dospívání sis vyslala nouzový signál, že nemůžeš dál, a místo rodičů, kde ses necítila dobře a konstruktivně vedená k růstu a vývoji, spíše pošlapávána, když přišlo něco obtížného pro tebe a potřebovala jsi podporu, pochopení.

Tak jsi prvně navázala ten kontakt s Metatronem. Postupně sis znovunalézala kosmickou archandělskou rodinu. Smiř se s tím, tím normálním člověkem totiž nejenže nebudeš ty, ale ani ta narozená, bude chtít poznávat. Pro ni bude důležitá výchova nasměrovaná ke kontaktu s přírodou, vesmírem a pak až pro ni budou lidi důležití. Mohlo by to jednou být v jedné rovině – její duše, příroda-vesmír i lidi, ovšem lidé se musí nejprve přestat z přírody vyčleňovat.

Co vidíš, když zavřeš oči? Je tam hodně slunce, otevřený, vzdušný prostor, volnost, jenom jsme, nikdo nám nic nemluví do ničeho. Přesto stín pochyb, abyste byli zdraví. K systému se zkus postavit jako k ohni – dobrý pomocník, zlý pán. Leccos se ti zjednoduší pro tvé rozdělovací funkce, kosmická světelná lodi, budeš moct nyní aplikovat světelnost a matematiku, jaká je ti přirozená a poslat ji do biologické matrice, i když to nemusí být člověku klasická biologie.

Ještě něco – zbav se potřeby pořád něco kormidlovat, řídit či kontrolovat, samozřejmě máš tendence toto rychle si navyknout. Ale také nezapomínej na kosmologické a přírodní „konstanty“, jaké v sobě ukrývají inteligenci, se kterou už umíš spolupracovat, spolutvořit. Vzpomeň si, že jim můžeš důvěřovat!

Vykašli se na to, co se kde říká o systému, je to s ním jako s ohněm – dobrý pomocník, zlý pán. Nemusíš mu nutně věnovat pozornost. Je to jen past, ladička na to, zda se necháš ovlivnit negativním polem, že mít v dnešní době potomka se nevyplácí. A všude jsou mezi řádky „odborných článků“ zakódované strachy, jen aby tě odradily od mateřské úlohy.

Proč se ti zdá, že rodíš krystaly? Zkrátka na tebe nebude použitelný rámec, jaký znají lidi. Klasické zdravotnictví bude také málo platné. A na dítě také. Příroda si s tím ovšem poradí. A není řeč o degeneraci, naopak o posunu v evoluci.

Nene, ani v žertu to na nás neplatí, jo taky bychom se smáli, být ve hmotné podobě, nás nejde zabít. :-) Nechtěla si tohle slyšet, že se nemůžeš zbavit dojmu, že tě to připraví o svobodu, pohodlí, to bylo na dalším místě hned po otázce zdraví. Připrav si kokon ze světla a umísti jej na dělohu. Tvé potenciály duše budou vyžadovat a již vyžadují v zesílené podobě překročení vlastních hranic zde na Zemi. Být mámou takovým způsobem, že se to povede, je teď největší výzva. Holt jen nebudeš podporovat funkce konzumu, kdykoliv to jen bude umožněno. Ráda si vezmeš část matrice z krystalické energie. Vše je pak chráněné a ty se můžeš ponořit do klidu. Povedeme Tě.

Tak jest!